Professionals over het zuur-base evenwicht

Ron van der Veen

Result Care

Een multidisciplinair centrum gericht op oplossingen in Molenhoek

Result Care is in 1991 opgericht op het Hoeveveld in Molenhoek door Ron & Mirande van der Veen. Wat begon als een kleine chiropractiepraktijk is ondertussen uitgegroeid tot een kenniscentrum, waar een multidisciplinair team van chiropractoren, fysiotherapeuten, podotherapeuten en Result coaches nauw samenwerkt.

www.resultcare.nl

 

Els van Helmondt

Acupunctuur en voetreflex

reflac-s: praktijk voor acupunctuur en voetreflex in Eindhoven

Met een combinatie van acupunctuur en voetreflextherapie zijn veel fysieke en mentale klachten te verhelpen of te verlichten. Van hooikoorts en depressie tot lage rugpijn en overgangsklachten. Mijn aanpak is deskundig en betrokken. Aan de behandeling gaat een uitgebreide intake vooraf.

www.reflac-s.nl

 

Marja Bak

Natuurgeneeskundige

Praktijk Energiek

Marja Bak, van 1980 tot 1986 Nederlands Kampioen Marathon. Werd getroffen door een ernstige ziekte en heeft mede door haar eigen ervaringen zichzelf ontwikkeld tot specialist op verschillende gebieden.

marjabak.nl

Doe de Verzuringstest

Verzuring speelt een belangrijke rol bij verschillende ziekten. Er zijn veel factoren die de kans op verzuring beïvloeden. Met deze test kunt u gemakkelijk zien of u een verhoogde kans heeft op verzuring.

 

Start de test >>>